dijous, 21 de febrer del 2019

Remuntada!!!!

Si, una altra nit Fontajau va veure una remuntada europea. I va ser a la pròrroga. 80-73 va ser el resultat final amb unes 3.000 persones al pavelló que van cridar durant tot el partit i també en el triple de Hampton que igualava l'eliminatòria i la portava a la pròrroga.

El partit va ser molt dur, amb un KSC amb Bishop i McCall fent molt mal a la pintura (i també des de fora) i una Eldebrink que a l'últim quart es va posar l'equip a l'esquena.

Fins a 12 punts va tenir el KSC a favor al primer quart, però quan van sortir Rosó Buch i Helena Oma, es va començar a entrar al partit, amb recuperacions, rebots i contraatacs. La mitja part es va arribar amb  33-30.

Al tercer quart, l'Uni va arribar a capgirar l'eliminatòria, però el KSC va tornar a entrar al partit empatant-lo. Els últims minuts van ser igualats, però 5 punts seguits de Laia Palau van posar el 65-60. A l'últim minut, dos tirs lliures del KSC van posar el 70-67, però un triple de Hampton i una bona defensa final van posar el 73-67 al final dels 40 minuts. Pròrroga.

I a la pròrroga, les diferències estaven entre els 6-4 punts a favor de l'Uni i, per tant, l'eliminatòria igualadíssima. Amb 79-73 s'entrava a l'últim minut i Nadia Colhado (mal partit, siguem sincers, i fallant molts tirs lliures) va fer un tir lliure que posava el 80-73 i l'eliminatòria a favor de les locals quan faltaven 15 segons. L'últim tir hongarès va ser errat i la pilota va quedar en mans de l'Uni Girona i també l'eliminatòria.