dilluns, 4 de febrer del 2019

Volta perfecta de l'Uni Girona

Amb la victòria ahir davant el Cadí la Seu 71-56, l'Uni Girona aconsegueix 13 victòries seguides (una volta completa), després de la derrota a la Seu el 3 de novembre. Un altre rècord que trenca l'Uni Girona aquesta temporada.

En un pavelló de Fontajau força ple però molt callat, l'Uni Girona va jugar un partit molt seriós amb una extraordinària Núria Martínez (MVP del partit, amb 25 de valoració) i unes Reisingerova i Colhado que cada vegada es mostren superiors davant els contrincants.

Els primers minuts van ser força igualats, amb una Geo Bahí que feia molt mal, però al segon quart, parcial de 15-0 amb un recital de joc interior de Nadia i Julia (34-15 després del 19-15 en què es va acabar el primer quart). A la mitja part, 42-25 amb 11 punts de Bahí que salvava els mobles del Cadí.

Amb la rotació llarga existent (Nadia, Julia, Bea i Dongue a dins permeten molts canvis i opcions tàctiques), també es va poder fer front a una defensa més agressiva del Cadí a la segona part, que va permetre que l'Uni no s'escapés del partit, tancant així una victòria per 71-56.

El proper partit, dissabte contra el Zamarat.

La MVP va ser per Núria Martínez, amb 25 de valoració (8 punts, 6 rebots, 8 assistències, 6 faltes rebudes). La màxima anotadora del partit va ser Reisingerova amb 15 punts, seguides de Murphy i Nadia amb 12 punts.

Per part del Cadí, Geo Bahí amb 15 punts i Kraker amb 14 van ser les màximes encistelladores.