diumenge, 28 de setembre del 2014

Corrent davant la guàrdia civil

Tranquils, estic bé. Avui hi havia la marxa del Pilar, organitzada per la guàrdia civil de Girona. Malgrat fa molts anys que l'organitzen, no hi havia anat mai i, per tant, era la primera vegada que entrava dins la caserna; de fet, només hem entrat al pati, res més.

La majoria de Trankils han anat a Madremanya, però en Sergi, l'Ermengol i jo hem anat a aquesta. Després de fer les inscripcions i "meravellar-nos" de l'estètica d'aquesta construcció, hem escalfat una mica i hem anat cap al carril bici, on hi havia la sortida.

Érem pocs corredors, no arribàvem al centenar, encara que hi havia gent que ja havia començat a caminar feia estona. Ha vingut un home (no sabem si era guàrdia civil o no) amb una pistola de fogueig i ha volgut apretar el gallet, però devia tenir "alguna cosa de seguretat posat" (perdoneu, però no he fet la mili i no he fet servir mai una pistola, no sé com funciona això) i a la primera no se n'ha sortit. Deu haver tret alguna cosa i després si que ha disparat.

El recorregut era pel carril bici fins a la Creueta, pujada de les monges cap al GEIEG, hem baixat per la urbanització de Torres Palau i després d'una forta pujada, hem arribat al Montessori i hem baixat cap al Decathlon, per girar a mà dreta abans d'arribar-hi. Baixant pels carrers de Palau, hem travessat un petit bosc per arribar ja a l'avinguda Montilivi, Emili Grahit i arribada.

52'25'' en un recorregut de 9'15 km i un ritme de 5'43 i 84 metres de desnivell.

En arribar, samarreta, beguda i un entrepà molt bo de botifarra blanca, i hem anat a fer la foto de rigor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada