dilluns, 29 de setembre del 2014

Ja en tinc els cullons ben plens

Avui 12 jutges que formen el Tribunal "Constitucional" han fet una reunió extraordinària poques hores després que els hi demanés el govern de Madrid. Caram!!! Sempre tardaven dies i setmanes, però avui han anat molt ràpid. I han admès a tramit la proposta del govern de anul.lar el decret i la llei de consultes.

Resulta que ara opinar és il.legal; doncs molt bé, una gran majoria de catalans farem una il.legalitat, perquè una gran majoria vol votar.

Fins fa pocs dies creia que posar urnes sense tenir un mínim de garanties no serviria de res. Però ara ja no ho crec. N'estic fins al capdamunt de la "democràcia" d'alguns. Per al govern de Madrid (i altres partits "progressistes") la democràcia només existeix quan és per ells o pel que defensen.

Així que el dia 9 de novembre, jo estaré davant de can Roscada, lloc de la consulta al meu municipi, estiguin les portes obertes o tancades, amb el vot a la mà. I qui vulgui que vingui i m'ho prohibeixi. Segurament no seré l'únic.

Espero que des d'Europa i la resta del món civilitzat (Espanya, pel que veig, no ho és gaire, almenys en l'àmbit polític i institucional) hagin pres nota d'aquest fet, perquè si no fan res quan un estat prohibeix el vot d'una part d'ell, potser que ens anem a Mart o a l'espai sideral, com deia algun polític espanyol fa mesos.

I per cert, que borregos que són els que han fet la petició al Tribunal Constitucional, que s'han equivocat amb el decret (han posat 129/2004 quan realment és el 129/2014). Si un de nosaltres ens equivoquéssim en alguna coseta per demanar qualsevol cosa, segur que ens dirien: "vuelva usted mañana".

 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada