dilluns, 17 d’octubre del 2016

Resum del ple municipal de Vilobí, Salitja i Sant Dalmai del 29 de setembre del 2016

Els plens solen ser bastant avorrits i només es llegeixen els decrets i altres coses que s'aproven i ja està.

El més sucós són les preguntes que es fan al final.

Des de Convergència es pregunta pel tema del futbol: els dos equips han començat la temporada. Pel que he entès el jutge ha suspès cautelarment el concurs i tot queda en stand-by. De seguida el tema gira a l'entorn d'un mail del Consell General de l'Esport adreçat directament a l'alcaldessa i que la regidora Olga Guillem l'ha aconseguit. L'alcaldessa li pregunta que com ha pogut aconseguir el mail. 

I pel que fa a les preguntes dels ciutadans, la primera és sobre el futbol, a partir d'un representant d'un dels dos clubs. Sempre he dit que no com que no tinc prou informació sobre el tema del futbol, millor no escriure res, perquè encara la pifiaria.

La segona pregunta tracta irònicament sobre les bonificacions a la deixalleria, la setmana de la mobilitat sostenible (mirar qui aparca bé o no).

La tercera pregunta va directament cap a l'alcaldessa: si va enviar els vigilants al camp de futbol expressament un dia en concret. Això sembla el joc dels disbarats entre un club de futbol i l'alcaldessa. Realment patètic. A veure si se soluciona d'una vegada aquest tema. Fa gràcia que moltes persones que van abraçar el canvi de partit a l'Ajuntament ara se'ls hi hagi girat en contra com un mitjó.

La quarta pregunta va en relació a com està el Catàleg de Masies. El regidor Vivas diu que encara falta algun informe per l'aprovació definitiva i a veure si abans de Nadal es pot avançar més. 

La cinquena pregunta és la de cada ple, amb el mateix senyor de can Bells. Pregunta pels horaris de Correus, si s'ampliarà o no l'horari; també pregunta pel mal estat de l'Avinguda can Bells, amb nombrosos forats; pregunta per l'antiga activitat extractiva de can Bells i si es restaurarà per clausurar-la definitivament; també pregunta per la neteja i manteniment de la riera Grevolosa. Les respostes de Quim Vivas: diu que si, que el clavegueram s'enfonsa al carrer de can Bells i és complicat solucionar-ho. Pel que fa a la riera, diu que s'ha fet una neteja a la primavera. Pel que fa a Correus, l'alcaldessa diu que té mala solució perquè això depèn de Correus i és deficitària i encara gràcies que hi ha una oficina a Vilobí.

La sisena pregunta tracta sobre l'estat d'alguns camins. En Vivas diu que hi ha pressupostat la millora del camí a l'entorn de Can Bes, can Ribas.

La última pregunta és sobre el ban dels animals que l'Ajuntament va enviar als ciutadans. Irònicament diu que s'ha trobat amb merda humana i es pregunta si també es farà un ban per evitar que les persones caguin al carrer.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada