divendres, 23 de març del 2012

Bunyols de Sant Dalmai

Per Setmana Santa vull fer bunyols, i com que no n'havia fet mai, avui n'he fet una petita quantitat a veure com quedaven. I em sembla que han quedat prou bé. De moment ningú ha mort i fins i tot tenen bon gust.

Ingredients: 500 gr de farina, 40 gr de llevat de París, 3 ous, 25 gr matafaluga, 100 gr de sucre, 50 gr de mantega, 100 ml de llet, 70 ml d'anís, pela de llimona i sal.

S'han de barrejar tots els ingredients menys la farina i el llevat. Un cop tinguem la pasta feta, hi afegim la farina i el llevat ja barrejat. Amassem bé la pasta i la deixem reposar perquè pugi (el temps depèn: jo he tardat 2 hores).

Un cop la pasta ha pujat, en fem petites boletes i a fregir-los amb oli. Els ensucrem i enplatem.

El resultat?




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada