diumenge, 26 d’agost del 2012

Cursa del Verntallat (les Preses)

Amb la fresqueta de bon matí, ens hem trobat a les Preses uns quants Trankils per fer la segona cursa del Verntallat-el Malloll, al bonic poble de les Preses, a tocar d'Olot.

Després de fer les inscripcions, hem anat a un bar de carretera (no malpenseu, està al costat de la carretera que porta a Olot!!) a fer un talladet i altres cosetes. Ja fèiem tard i hem marxat cap a la sortida, a fer la foto oficial (cara al sol!!!) i a escalfar una mica (algú ja venia escalfat, oi presi???). En Narcís havia comentat que volia anar a ritme de tractorada, mentre que tota la resta hem anat una mica més ràpid (alguns més que altres).



La sortida i arribada era en una zona enjardinada, acollidora. Així que ens posem sota l'arc de sortida a esperar el coet. Pum!!!! Doncs a córrer!!!! L'Emilio i en Jordi Serra posen la cinquena ràpidament i ja no els veurem més fins a l'arribada. En un segon grup, en David Ros i jo mateix. En un tercer grup, en David, en Narcís i en Jesús Morales. I finalment, les dones. Els dos primers quilòmetres eren planers i passaven ràpid. Però de seguida teníem una pujadeta intensa però curta i allà m'han deixat en David Ros i en Jesús Morales (que ens havia agafat). He vist que en David venia darrera i l'he esperat dalt l'ermita de Sant Antoni. A partir d'aquí, una baixada ràpida en pista fins arribar a la carretera asfaltada que ens ha portat a Puigpardines. Un tram una mica planer, amb algun corriol fosc i una altra pujadeta fins arribar al poble d'el Malloll. Ja portàvem uns 6 quilòmetres i només faltava baixar una mica i pla fins l'arribada. Algun tram d'asfalt, algun tram pel mig del camp de blat de moro i ja hem vist l'arc d'arribada.

En arribar, aigua, fuet, coca (molt bona per cert), síndria i com a regal uns mitjons o un clauer. A mi m'ha tocat el clauer... En Narcís s'ha ben atipat de coca (això és doping!!!!) i hem anat xerrant una mica fins que ja hi érem tots. Hem anat cap als cotxes, alguns s'han dutxat, altres han anat a fer un tallat, i jo he marxat cap a casa.
Aquí teniu l'enllaç. He fet 51'52'' en 8,92 km, amb un desnivell positiu de 134 metres.

I la setmana que ve, la marxa de Flaçà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada