diumenge, 24 de març del 2013

Cursa dels Bombers de Girona

Una bona representació dels Trankils hem anat avui a córrer a la cursa dels bombers, amb sortida i arribada al parc de bombers, al polígon del mas Xirgu. Havíem quedat al bar de davant i quan he arribat jo amb els bunyols, ja hi havia una bona colla fent el cafè. Mentre xerràvem, en Fernando Alonso s'ha fotut una pinya i ha hagut d'abandonar. Tots contents, menys el presi, alonsista a mort. En David, en Jordi Cardona i l'Oriol ens explicaven històries i anècdotes de la marató de Barcelona, que la van fer i acabar la setmana passada.

Un cop alimentats, cap a canviar-nos i a fer la foto. Però hem tardat en trobar-nos, perquè uns escalfaven cap a un costat i els altres cap a l'altre. Per fi ens hem trobat tots (menys la Sílvia i la Rosario que ja havien marxat perquè la feien caminant) i hem fet algunes fotos. Avui, com he dit, érem una representació bastant nombrosa: Narcís i Sílvia, Emilio i Rosario, David, Jordi Cardona, Oriol, Llucià, Jordi Serra, Jordi Martorell, Ivan i jo. A més, en David Ros ha vingut però no l'ha fet per molèsties al turmell, i l'Ermengol també havia de venir però no ha pogut.


Una mica d'escalfament, estiraments i cap a la línia de sortida. Allà hi érem tots menys el presi. No l'hem trobat fins gairebé al km 1. Resulta que s'ha posat davant de tot per sortir a la foto i fer propaganda dels Trankils. De fet, segurament hem estat el club amb major representació a la cursa.

Per qui no heu fet mai la cursa dels Bombers, és una cursa exigent. 11,3 km, amb pujada a Sant Roc, amb una pujada de menys d'1 km però bastant dura, i uns trams planers però que has d'apretar si vols mantenir el ritme. 

Hem sortit tots junts, però aviat s'han anat fent grupets. Els de davant amb l'Oriol i en Jordi Serra,l'Ivan,  l'Emilio i en Jordi Cardona (que s'ha regirat el turmell abans de començar la pujada a Sant Roc i ha hagut de recular), i després la resta. Jo he anat fins a mitja pujada a Sant Roc amb en Narcís, però allà no em trobava gaire bé i en Narcís ha marxat a veure si atrapava en Llucià. L'ha atrapat al pont de l'autopista i segons m'ha comentat en Narcís, en Llucià s'ha fotut darrera seu per estalviar-se el vent i poder guanyar-lo al final.

Dalt la pujada m'he trobat amb la Sílvia i la Rosario, i després d'una baixada ràpida fins a Vilablareix, desfem camí, passant per sobre l'autopista, el pavelló de Vilablareix, el polígon de Vilablareix fins arribar finalment al parc de bombers. En arribar, un bon esmorzar i xerrada, planificant les properes curses (Lloret el dia 7 d'abril).

Els 11,3 km els he fet en 1h03'20, a un ritme de 5,36 minuts el quilòmetre i un desnivell positiu de 100 metres. Aqui teniu l'enllaç del recorregut.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada