diumenge, 17 de març del 2013

Marxa de Riudarenes

Feia molts anys que no venia a Riudarenes a fer la marxa. És una de les històriques, amb més de 30 edicions, amb la pujada a l'ermita d'Argimont. Qui puja a l'ermita fa un total de 22 quilòmetres, mentre que qui a l'Esparra gira cap avall, en fa uns 15. Avui la representació dels Trankils ha estat: Narcís, Sílvia, Emilio, Rosario, Ermengol, David Martorell, Ivan i jo. I uns quants han fet la llarga (Emilio, David Martorell i Ivan) i la resta la curta.



La sortida és al pavelló, però hem quedat una mica abans per fer el cafè a un bar. Un talladet i cap a escalfar una mica. La veritat és que no hem escalfat gaire. El temps estava una mica tapadot, amb alguna ullada de sol, i fins i tot ens ha plogut una mica. L'arc de sant Martí que ha aparegut pujant a l'Esparra amb Argimont al fons ha valgut la pena.

La Sílvia i la Rosario han sortit una mica abans perquè l'han feta caminant i la resta hem començat junts, però ràpidament l'Emilio i en David Martorell s'han escapat. Així que tota la pujada fins a l'Esparra l'hem feta en Narcís, l'Ermengol, l'Ivan i jo. Anant xerrant, una mica de baixada, l'arc de Sant Martí, i unes rampes més dures al final ens han portat a l'avituallament de l'Esparra, on hi havia l'opció de tirar amunt cap a Argimont o baixar cap a Riudarenes. L'Ivan ha tirat cap a Argimont i ens hem quedat en Narcís, l'Ermengol i jo. La veritat és que les últimes rampes les he passat una mica apurat, a ritme de 6 minuts el km. Però bé, mitja pastilla d'isostar de l'Ermengol i avall que fa baixada. Hem passat per l'Esparra, amb un lledoner centenari i monumental que un llamp l'ha deixat mort, unes quantes cases guapes, i una baixada que en un primer moment era bastant ràpida, però per desgràcia ha durat poc. De seguida han aparegut petites pujades curtes però bastant dures fins gairebé al final. Els últims quilòmetres d'asfalt hem apretat el ritme a 5'20/km i se m'han fet bastant llargs, però hem arribat tots tres al pavelló.

El temps ha esta de 1h27'28'' amb una distància de 14.81 km i un desnivell positiu de 147 metres.

Aquí  teniu l'enllaç del recorregut.

Un cop canviat, esmorzar, samarreta i esperar a que arribessin els tres de la llarga, que ho han fet amb un temps molt respectable per sota de les 2 hores.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada