dissabte, 26 de juliol del 2014

Pastís de poma

Amb la base de la coca de iogurt, és molt fàcil fer altres varietats, que d'una manera ràpida (amb menys d'1 hora) et pot salvar o quedar mínimament bé en un postre.

Avui us explico la coca de poma. Sempre havia fet aquesta coca tallant en làmines les pomes i posant-les al damunt de la pasta, però des de fa un temps, ratllo la poma i ho barrejo tot amb la massa, així queda una coca amb un gust de poma intens i que queda millor un dia per un altre, i no queda mai tant seca.

Ingredients:

4 ous
1 iogurt
4 farina (prenent com a base el pot de iogurt)
1,5 sucre (com que el iogurt ja és ensucrat ni tiro menys. La recepta original eren 2 de sucre)
1 oli oliva
llevat
sal
4 pomes

Es barreja tot i es posa en un motlle i directe al forn. El forn l'engego ja quan començo a preparar la massa, així ja està escalfat quan poso el motlle. Temperatura a 180º i en uns 30 minuts ja està. Fer la prova de l'escuradent per confirmar que ja està cuit. Abans de servir, posar-hi una mica de sucre llustre al damunt.

El resultat???






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada