diumenge, 20 de juliol del 2014

Ruta per Vallter

Avui amb en Narcís, la Sílvia, l'Emilio i la Rosario hem anat fins a Vallter a fer una ruta. En principi volíem fer l'olla de Vallter, o sigui, anar de Vallter 2000 al coll de la Marrana, Bastiments, Pic de la Dona, portella de Mantet i Vallter, però veient les previsions del temps ens conformàvem en fer el Bastiments.

Hem deixat els cotxes a dalt de tot i hem començat a caminar. Hem agafat una pista que puja fins a la bassa d'aigua per fer neu artificial i allà l'hem deixada per agafar pista amunt, amb més pendent. Després d'una primera suada, hem arribat a l'ull del Ter, és a dir, al naixement del riu Ter.



Des d'aquí ja vèiem el coll de la Marrana i també el Bastiments i el Gra de Fajol. He aprofitat per fer alguna foto, perquè més endavant s'ha emboirat i ja no hem vist gairebé res.

Els dos Gra de Fajol:

El coll de la Marrana:

El Bastiments:

I la boira pujant:


Hem arribat en poc més d'1 hora al coll de la Marrana i allà hem esmorzat. La boira ja ens ha enxampat i hem començat a sentir soroll d'aigua, però no plovia!! Al cap de pocs segons, ja hem sentit com arribava la calamarsa. Sort que ha durat poc i no ha sigut gaire. Això ens ha fet decidir ja a baixar una altra vegada, però aquesta vegada hem baixat cap al refugi, on hem fet una petita parada perquè plovia. Hem acabat arribant a la carretera i hem fet els últims metres fins al cotxe.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada