dimarts, 17 de gener del 2017

Dimarts fred, dimecres i dijous mínimes molt baixes

Després de la tramuntanada de les últimes hores, el vent anirà de baixa als llocs pocs ventosos i això farà que les temperatures es desplomin a partir de mitja tarda. Ara a les 14h a l'estació de can Bes de Salitja hi ha 5.8º, quan la màxima ha estat, de moment, de 6.0º.

A muntanya, les mínimes han estat molt baixes: -25º dalt la Pica d'Estats, -19.7º a Boí. El vent ha fet que les temperatures no baixessin molt aquesta nit passada, però atenció a les properes nits en què calmarà el vent. A can Bes (Salitja), la mínima més baixa registrada va ser -8.2º el 5 de febrer del 2012; a veure si se supera.

De cara a dijous-divendres, ens arribaran més núvols (en principi ni pluja ni neu). Les temperatures pujaran una mica, però continuarà fent fred.

La nevada ha estat molt important a tot el Pirineu, amb gruixos superiors al metre. I també destacable la neu caiguda en pobles, com 85 cm a Sant Joan de Toran (Val d'Aran), 51 cm a Tavascan, 49 a Vielha, o 30 a Puigcerdà (des del 2002 que no nevava tant a la capital ceretana).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada