dimecres, 25 de gener del 2017

Nevada abundant a diverses comarques

Els pronòstics s'han complert i, a partir del migdia, ha començat a nevar de manera moderada a la Garrotxa (Olot, les Preses) i Ripollès, i estenent-se cap al Berguedà, Solsonès, Cerdanya, Alt Urgell. També ha nevat de manera anecdòtica a altres ciutats de l'interior, com Vic,algunes zones de la Depressió Central o parts altes del Camp de Tarragona, i també pobles de l'Alt Empordà com Albanyà o Maçanet de Cabrenys.

A part d'alguna carretera tallada o amb cadenes, els gruixos de 20 cm en les zones més afavorides no ha donat gaires més problemes.

A Sant Dalmai, la temperatura ha rondat els 4 graus fins a la tarda, quan ha baixat fins a 2 graus. Ha fet un parell de ruixats de neu granulada en un primer moment, però que al final es convertia en aigua. La temperatura era massa alta perquè nevés. També ha succeït el mateix a Girona ciutat i en moltes altres zones situades entre els 100 i 200 metres.

Fins demà al matí pot continuar nevar feblement, amb una cota de 400-500 metres. I divendres, ens arriba una altra borrasca, però la cota pujarà ja cap als 1.000 metres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada