divendres, 16 de juny del 2017

Avanç de POUM de Vilobí, Salitja i Sant Dalmai

A finals de mes de maig, es va aprovar l'Avanç de Pla per part de l'Ajuhntament, i es van demanar els informes corresponents a Medi Ambient i a Urbanisme, per tal de poder aprovar inicialment el POUM a finals d'any.

En l'Avanç de Pla, es proposen tres propostes de creixement pels nuclis de Vilobí, Salitja, Sant Dalmai, can Bells (en aquest cas 4): alternativa 0 (manteniment de la situació actual), alternativa 1 (creixement màxim) i alternativa 2 (creixement moderat). La proposta de l'Ajuntament sempre és l'alternativa 2.

Vilobí:

Alternativa 0: manteniment de les NNSS actuals.

Alternativa 1: creixement residencial fins al riu Onyar i també creixement a l'altre costat de la riera Grevolosa, cap a la sarreda. Manteniment de la zona industrial a la banda dreta de la carretera.

Alternativa 2: creixement residencial concentrat només entre la carretera i el riu Onyar. Eliminació de la zona industrial al costat dret de la carretera, concentrant-se a la zona de l'Empalme.

Salitja:

Alternativa 0: manteniment de les NNSS actuals.

Alternativa 1: nou creixement al nord del nucli.

Alternativa 2: reducció del sector de creixement a l'oest del nucli, eliminació del sector de creixement nord, ordenant només la zona de les granges

Sant Dalmai:
 Alternativa 0: manteniment de les NNSS actuals

Alternativa 1: creació de dues zones de creixement residencial, entre les cases de la plaça Països Catalans, can Coll i el pavelló, i una gran zona entre la carretera i el carrer Església. També es preveu una ampliació de la zona industrial a l'entorn de la fàbrica Sant Dalmai SA.

Alternativa 2: creació de dues zones de creixement residencial, entre les cases de la plaça Països Catalans, can Colli el pavelló, i una altra entre la carretera i el carrer Església com a límit nord la perllongació del carrer d'en Xargai. La zona industrial es manté tal i com està actualment, i s'elimina la peça residencial al voltant de can Vendrell.

Can Bells:
 Alternativa 0: can Bells continua com a sòl no urbanitzable

Alternativa 1: sòl urbà residencial tot el perímetre actual de les parcel.les, així com tot el seu interior.

Alternativa 2: sòl urbà residencial només les parcel.les ja edificades

Alternativa 3: sòl urbà residencial concentrat en dues zones, amb un corredor biològic central que eviti el continu urbà.

ENLLAÇ

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada