dissabte, 13 de gener del 2018

4.100 espectadors a Fontajau per veure l'Uni Girona - Perfumerías Avenida

Si dijous passat contra l'Olympiacos Fontajau registrava una molt bona entrada i un ambient molt bo, avui contra el Perfumerías Avenida 4.100 espectadors hem viscut una jornada de bàsquet femení espectacular. A Espanya, no hi ha cap pavelló que porti més de 4.000 persones per veure bàsquet femení, i a Europa, poques pistes ho fan.

Els partits contra el Perfumerías Avenida no solen agradar a l'Uni Girona, pel joc molt defensiu de les de Salamanca, i també (diguem-ho tot, encara que no és excusa) per l'arbitratge que sempre és molt discutible.

El partit ha estat molt igualat durant els 40 minuts, encara que el Perfumerías gairebé sempre ha anat davant del marcador i jugant com a elles li agraden, intenses defensivament, esgotant possessions, etc. L'Uni Girona no ha sabut imposar el seu joc més alegre i ràpid, i això ha fet que sempre anés a remolc.

Núria Martínez ha jugat els 40 minuts, ha anotat, ha assistit, ha dirigit, gairebé que ho ha fet tot. Nadia Colhado i Shante Evans continuen en un estat de joc pletòric, mentre que Traoré també ha fet un partit correcte.

L'Uni ha arribat a posar-se davant 59-58 gràcies a dos tirs lliures de Shante Evans, però els últims minuts el Perfumerías ha sabut jugar millor, guanyant el partit per 61-66.

I ara, toca descansar i pensar amb la Copa de la Reina, el cap de setmana següent.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada