dijous, 11 de gener del 2018

Remuntada de l'Uni contra l'Olympiacos!!!!

Quin partidàs de l'Uni avui contra l'Olympiacos i quin ambientàs que hi havia a Fontajau. Ja abans del partit es notava que l'ambient era diferent. I malgrat el 0-4 inicial de l'Olympiacos, ràpidament s'ha vist que avui es veuria bon bàsquet, i no pas les hòsties del partit d'anada.

Amb una Shante Evans que feia el que volia i una Nadia Colhado que anotava més de fora de la pintura que a dins, l'Uni Girona ha fet un parcial de 18-0 i gairebé ha deixat el partit mig sentenciat. Sempre que l'Olympiacos semblava que intentava entrar al partit, l'Uni mossegava més i obria una mica més el marcador.

Amb una Núria Martínez que no ha anotat però ha donat 13 assistències i ha agafat 5 rebots; amb una Rosó Buch que ha clavat 2 triples en moments clau; amb una Mendy que ha fet 3 triples (2 picant al tauler), pilotes robades, contraatacs; amb una Shante Evans que ha fet el que ha volgut; una Nadia Colhado impressionant com fa dies que ho fa; i fins i tot, la Laura Roig que ha jugat dos minuts, però s'ha torejat a les cinc jugadores en el seu primer atac; l'equip de l'Uni ha fet un partit molt i molt complet durant els 40 minuts.

A la mitja part, el partit i l'eliminatòria estava sentenciada, i a més, veient l'actitud de l'equip gironí (49-29).

A la segona meitat, la grada s'ha divertit fent l'onada o fent oeees a cada passada, mentre anaven passant els minuts.

Al final, victòria clara i remuntada, amb l'equip donant la volta a la pista per donar les gràcies a l'afició, que ha gaudit com mai.

I el proper rival serà el Ragusa italià.

Però dissabte, el Perfumerías Avenida a les 16h a Fontajau, i l'altre cap de setmana, la Copa de la Reina a Saragossa.