diumenge, 7 de gener del 2018

Victòria de l'Uni Girona amb rècord d'anotació i màxima diferència de la temporada

L'Uni Girona ha guanyat a l'Estudiantes per 91-47, sent la màxima anotació d'aquesta temporada i també la máxima diferència (+44).

El partit ha començat força igualat (18-16) a mitjans primer quart, però ràpidament l'Uni ha imposat el seu joc, amb una defensa més intensa i una velocitat en les transicions que, juntament amb un encert del tir exterior, ha donat un clar avantatge (25-16) al final del primer quart i també al llarg del segon. Les rotacions han començat molt aviat i María Conde ha jugat el seu millor partit de la temporada (justament contra el seu ex-equip, però també ha destacat els 20 minuts de la Laura Roig, que ha portat l'equip gairebé durant tota la segona meitat, anotant i rebotejant.

La mitja part ha arribat amb un 46-28, però el tercer quart l'Uni ho ha brodat, amb un parcial de 27-5, amb jugadores com Núria Martínez, Nadia Colhado, Shante Evans o Nicole Romeo que han jugat menys de 17 minuts al llarg del partit. 11 triples han fet les jugadores de l'Uni (2 de Núria, Rosó, Maria Conde, Traoré, Mendy i 1 de Laura Roig), un 100% en tirs lliures i un 60% en tirs de 2. Els rebots han sigut dominats també per l'Uni (38 per 31 de l'Estudiantes), encara que el rival també n'ha agafat força d'ofensius.

L'últim quart ha sigut de tràmit, l'Estudiantes ha aprofitat per tirar de qualsevol lloc, i ha fet un parcial de 0-7, però ràpidament l'Uni ha tornat a posar els 40 punts d'avantatge, arribant al 91-47 final.

La MVP del partit ha sigut per María Conde, amb 18 punts, 7 rebots i 5 assistències (29 de valoració); Traoré i Mendy, 12 punts; Rosó Buch, 10 punts; Laura Roig, 9 punts, 6 rebots i 5 assistències; Núria Martínez i Nadia Colhado, 8 punts; Alminaite i Evans, 6 punts; Nicole Romeo només 2 punts; i Núria Bagaria no ha anotat però ha jugat 5 minuts i ha agafat 1 rebot.

Aquestes rotacions d'avui serviran per encara una setmana molt intensa i important, amb la tornada de l'Eurocup Women el dijous a les 20h contra l'Olympiacos (hem de remuntar 5 punts) i el dissabte a les 16h contra el Perfumerías Avenida.