dijous, 8 de març del 2018

Caigudes, però amb honor

Ahir l'Uni Girona va quedar eliminada dels quarts de final de l'Eurocup Women, en perdre 67-72 contra el Galatasaray, que va remontar els 3 punts de l'anada.

Davant de 3.000 espectadors a Fontajau, l'Uni no va poder classificar-se per les semifinals, però ho va intentar fins a l'últim segon amb un tir de Mendy.

Encara que durant els primers minuts el Galatasaray va dominar el marcador, Evans feia i desfeia i es va arribar a l'empat a 18. El segon quart, l'arbitratge va castigar en excés a l'Uni, ja que fent defensa zonal es van carregar amb 5 faltes, mentre que el Galatasaray només en tenia 1, malgrat la defensa intensa sobretot a les bases Rosó i Núria. Malgrat això, a la mitja part es va arribar amb 35-32.

La segona part va començar molt bé (39-32), però a partir d'aquí, el Galatasaray va començar a remuntar punt a punt, tant per l'encert del tir exterior com també, diguem-ho tot, per l'arbitratge que no va ser equànim. Amb un 51-52 començaven els últims 10 minuts, però el Galatasaray se li notava que estava més còmode, amb un bàsquet de contacte. Es van posar 5 punts amunt quan faltaven 3 minuts i també a l'últim minut (55-60). En els últims tres minuts els àrbitres van xiular tres faltes, totes a l'Uni, mentre no van xiular res en una patacada a Evans sota cistella. Malgrat tot, Evans va anotar el 57-60, però a 1.7 segons, Dubjlevic va anotar un tir de 2, i Mendy va fallar l'últim tir.

Les jugadores de l'Uni van fer la volta d'honor rebent l'ovació del públic.