diumenge, 11 de març del 2018

Què millor que una victòria per superar una derrota

Un equip gran demostra per què és gran quan després d'una eliminació europea guanya el següent partit i amb solvència.

El rival d'avui, el Cadí la Seu, està lluitant per classificar-se pel play-of i sempre li posa en dificultats a l'Uni Girona. Avui a la Seu d'Urgell, el partit ha estat igualat durant els tres primers quarts, però un parcial de 7-20 en els últims 9 minuts han donat la victòria a l'Uni Girona, que s'assegura la segona posició i l'accés directe a les semifinals de la Liga Dia.

Magali Mendy (7 punts al primer quart) ha estat la protagonista en els primers minuts, on el Cadí ha tingut avantatge al marcador, arribant però al 13-15 al final dels primers deu minuts. El segon quart ha estat molt igualat (19-19 de parcial), i per part del Cadí Richards i Ramírez eren les anotadores, mentre que Helena Oma (cedida al Cadí) ha fet un partit molt bo, jugant 34 minuts i anotant 11 punts, 7 rebots i 4 assistències.

En el tercer quart, l'Uni se n'ha anat de 9 (39-48), però 8 punts d'Oma ha acostat al Cadí a només 5 punts (51-56) al final de quart.

Un parcial inicial de 4-0 ha posat a només 1 punt el Cadí, però a partir d'aquí, l'Uni ha fet un parcial 7 a 20 i ha trencat el partit.

Mendy amb 19 punts, 2 rebots i 4 assistències ha sigut la MVP del partit i de la jornada. Nadia Colhado amb 16 punts i 7 rebots, i Núria Martínez amb 12 punts, 9 rebots i 6 assistències han sigut les més destacades.

Pel Cadí, destacar Oma amb 20 punts de valoració, mentre que les màximes anotadores han sigut Ramírez amb 18 punts i Richards amb 13.