diumenge, 25 de març del 2018

Una altra victòria de l'Uni Girona, pensant ja amb els play-off

Veure Nadia Colhado a la banqueta i Kristina Alminaite de titular ja et fa pensar que Èric Surís pensa (i amb tota la raó) ja amb les semifinals i donar descans a les jugadores que més minuts han jugat i les que tenen alguna molèstia.

Que Kristina Alminaite fos la jugadora amb més minuts jugats(27') i Núria Martínez i Nadia Colhado només juguessin 13 minuts, i que tot i així l'Uni Girona guanyés de 26 punts, demostra la gran diferència entre els dos equips.

I el partit d'ahir també pot servir perquè la Nicole Romeo torni a somriure com ho feia a principis de temporada: 14 punts, 1/1 en tirs de 2 i 4/5 en triples, 4 rebots i 1 assistència, amb 21 punts de valoració i MVP del partit.

L'Uni Girona no va patir en cap moment pel partit, amb distàncies que ja superaven els 10 punts al primer quart, i que van anar augmentant fins als 18 punts (23-41) al descans. La sortida del vestidor del Quesos el Pastor va ser més bona que no pas l'Uni, però va ser un miratge, i l'Uni va tornar a superar els 20 punts d'avantatge, fins el 52-78 final.

La màxima anotadora va ser Nicole Romeo amb 14 punts, Nadia Colhado i Shante Evans 12 punts, Mendi 10 punts, María Conde 8 punts, Alminaite 6 punts, Traoré i Rosó Buch 5 punts, Laura Roig 4 punts i Núria Martínez 2.

El dissabte que ve, últim partit de la fase regular a Fontajau contra Mann-Filter, tercer classificat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada