dissabte, 17 de març del 2018

L'Uni Girona a semifinals de la Lliga

Amb la victòria d'avui contra l'Snatt's Femení Sant Adrià (76-69), l'Uni s'assegura el segon lloc de la lliga regular i es classifica directament per les semifinals de la Lliga Femenina.

El derbi d'avui ha sigut molt igualat, amb un Sant Adrià que ha tingut un encert molt elevat en tirs de camp (i perfecte en tirs lliures) fins a mitjans del tercer quart, quan l'Uni ha pogut anar remuntant els 6 punts de desavantatge de la mitja part.

El partit ha començat amb la baixa de Nadia Colhado, que tenia molèsties al bessó, i dos triples de Rosó Buch i Núria Martínez. Però un parcial de 0-10 del Sant Adrià ha fet veure als espectadors que el partit no seria fàcil. I així ha sigut, fins al tercer quart, quan l'arbitratge ha fet escalfar el pavelló (faltes antiesportives, tècniques). 4 punts seguits de Mendy i un bàsquet de Maria Conde a l´últim segon han empatat a 52 el partit quan faltaven 10 minuts.

Però no ha sigut fins als últims 5 minuts quan l'Uni ha agafat un avantatge de 5 punts que ja han sigut insalvables pel Sant Adrià.

Astou Traoré, amb 19 punts i 9 rebots, ha sigut la jugadora més destacada. Evans ha fet 15 punts i 8 rebots; Núria Martínez, 10 punts, 4 rebots i 3 assistències (i 4 faltes personals al tercer quart); Rosó Buch, 9 punts, 3 rebots i 4 assistències; Mendy 8 punts, 3 rebots i 3 assistències; Romeo 7 punts; Maria Conde, 6 punts i 6 rebots; Laura Roig, 2 punts; i Alminaite, 0 punts i 3 rebots.

Pel Sant Adrià, Riley 20 punts, Helena López 14 punts, Hurtado i Coulibaly 12 punts han sigut les màximes anotadores.