diumenge, 4 de març del 2018

Victòria treballada de l'Uni pensant amb el Galatasaray

L'Uni Girona ha guanyat 74-60 al Nissan Al-qázeres en un partit on des del cinc titular ja s'ha vist que Èric Surís pensava també amb el partit de tornada de l'Eurocup Women del dimecres, ja que Núria Martínez no ha sortit d'inici. De fet, Núria ha jugat el segon i quart quart, mentre que Nadia Colhado ha jugat el primer i tercer. D'aquesta manera, només Rosó Buch i Astou Traoré (amb 31 i 29 minuts) han jugat més de 20 minuts.

El partit ha sigut estrany, perquè en cap moment es veia perillar el partit (el Nissan Al-qázeres ha jugat només amb 7 jugadores (i 1 júnior que ha jugat 1 minut). L'Uni ha anat gairebé sempre al marcador, excepte un moment al tercer quart, però un temps mort d'Èric Surís ha fet efecte: 10-0 de parcial.

Sempre que el Nissan Al-qázeres s'acostava al marcador, sortia un triple de la Rosó Buch (n'ha fet 5 de 8, amb 17 punts i 24 de valoració, MVP del partit), o Núria Martínez feia una entrada o el joc interior s'imposava. Totes les jugadores han anotat (menys Núria Bagaria que ha jugat els últims segons), i destacar els 12 triples de 25 intents (Rosó 5, Nicole Romeo 3, Laura Roig 2 i Núria i Mendy 1 cada una). També hem dominat els rebots (41 per 20) i hem fet 17 assistències per només 5 el rival (moltes de les cistelles han sigut individuals).

I ara a pensar ja amb dimecres, a donar per bon els 3 punts a favor nostre contra el Galatasaray en la tornada dels quarts de final de l'Eurocup Women.