diumenge, 1 d’abril del 2018

L'Uni Girona iguala la seva millor fase regular de la Lliga Femenina

23 victòries i 3 derrotes (les dues contra Salamanca i a la pista de l'IDK Gipuzkoa) és el balanç de l'Uni Girona en aquesta fase regular de la temporada 2017-2018, igualant així la temporada 2014-2015, quan es va guanyar la lliga.

El partit d'ahir contra el Mann Filter (tercer classificat i possible rival a les semifinals) va començar amb la baixa de Mendy que, segons Èric Surís, tenia un cop a un dit de la mà esquerra i es va voler prevenir qualsevol empitjorament. Això va fer que María Conde sortís d'inici, i va fer un partit molt complet.

El Mann Filter té un cinc inicial molt bo (Ferrari, Ocete, Pascua, Barbee i Abalde), però no té gaires rotacions. Això fa que durant els tres primers quarts, el Mann Filter estigués dins del partit, sempre amb avantatges de l'Uni que arribaven als 13 punts, però que eren contestats per reaccions visitants per tornar a igualar el partit. A l'últim quart, però, ja no van poder remuntar, i l'Uni va guanyar el partit per 80-68.

Amb la lesió de Mendy, no es van poder fer moltes rotacions, però com que l'Uni té dues setmanes fins al primer partit de semifinals, no passa res.

La MVP del partit va ser per Shante Evans, amb 14 punts i 12 rebots. María Conde també va fer un molt bon partit, amb 14 punts i 6 rebots; Astou Traoré segueix amb ratxa de cara a cistella, 16 punts i 3/3 en triples; i Nadia Colhado contiua sent la reina de la pintura. 

Ara les jugadores tenen tres dies de festa i començaran a preparar les semifinals (el 14-15 d'abril el primer partit a Fontajau), que serà contra el guanyador del Mann Filter- IDK Gipuzkoa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada