dilluns, 30 d’abril del 2018

Poc a poc, però encara estem força lluny

Ahir l'Uni Girona va perdre a casa contra el Perfumerías Avenida el segon partit de la final de la Liga Dia i va fer que l'equip de Salamanca guanyés la tercera lliga consecutiva (61-77). Només el primer quart (21-18) semblava que l'Uni Girona podria disputar el partit, perquè ja al segon quart el Perfumerías va marxar del marcador, i els 8-10 punts ja van ser insalvables.

Èric Surís va tornar a marcar la zona en defensa, però aquesta vegada Moss (5 de 5 en triples) no li va tremolar la mà. A més, les jugadores de l'Uni arribaven gairebé sempre una mica tard per puntejar els tirs exteriors, i el rebot també va ser dominat per les castellanes. Malgrat una reacció al tercer quart on ens vam posar a 7 punts, el Perfumerías va tornar a marxar al marcador, fent dels últims minuts molt poc interessants.

Molt bona entrada a Fontajau, amb 4.200 espectadors, la millor de la temporada.