divendres, 20 d’abril del 2018

Quarta final consecutiva de la Lliga per l'Uni Girona

I si, tal i com tothom preveia (però abans s'havien de jugar les semifinals) el Perfumerías Avenida de Salamanca i l'Spar Citylift Girona jugaran la final de la Lliga Femenina de bàsquet. El primer partit serà el dijous que ve a Salamanca i el segon el diumenge 29 a Fontajau. Si calgués un tercer partit, seria a Salamanca el dimecres 2 de maig.

Ahir, l'Uni Girona va guanyar al Mann Filter, a Saragossa, en un partit gos, trabat, defensiu i amb molts errors (sobretot a la primera meitat). 11-12 al final del primer quart, amb un joc interior de l'Uni gairebé inexistent (Evans i Colhado gairebé no la van tocar). Al segon quart, semblava que l'Uni marxava del marcador (5 punts de diferència, en trobar a Alminaite i Colhado), però es va arribar a la mitja part amb un 25-27.

L'ambient no era molt agressiu, malgrat estar ple. De fet, els girUNIns (mitja dotzena) i altres seguidors del Girona, feien més soroll que no pas l'afició local.

Al tercer quart, l'Uni va poder afinar els tirs, començar a córrer, i quan això passa, gairebé sempre se'n va del marcador. I així va ser, un parcial de 5-16, va trencar el partit (30-43 al final del tercer quart), i va deixar els últims 10 minuts com els de les escombraries.

Nadia Colhado va ser la màxima anotadora, amb 12 punts i 12 rebots, Mendy va fer només un triple, però es va afartar d'agafar rebots (15). Traoré i la capitana Rosó van fer 10 punts, Núria Martínez 9, Evans 8, Romeo i Alminaite 2 i Conde 1 punt.