diumenge, 20 de maig del 2012

20 de maig de 1992

Només dient aquesta data, la gran majoria de persones sabeu què va passar. I a més a més, sabeu on éreu i amb qui estàveu, malgrat que avui ja fa 20 anys.

Òbviament, el dimecres 20 de maig de 1992 el Barça va guanyar la seva primera copa d'europa de futbol (encara no sabíem què era la Champions!!). I durant molts anys va ser la única copa d'europa, Wembley era un santuari pel barcelonisme (ara resulta que n'hem guanyada una altra al mateix estadi, renovat això si).

No sé si també us passa a vosaltres, però és la única data que recordo d'haver guanyat una champions. Hauria de pensar una mica per saber quin dia era a París, a Roma i a Londres (encara que no fa ni un any).

Ahir es va jugar la final de la champions a Munich. I no sé qui és el campió!!!! Com pot ser?? Molt fàcil...

Encara que avui és diumenge, aquesta entrada l'estic fent ahir dissabte al matí. Com que demà diumenge (o sigui avui) aniré (o ja l'he feta) a la marxa de la Crosa, no tindré gaire temps a escriure i per això he deixat feta aquesta entrada i que surti publicat el diumenge (coses de l'internet).

Us deixo tres imatges històriques, que les hem vist milers de vegades:




PD: no cal dir que la final la vam jugar contra la Sampdoria de Gènova i que vam guanyar 1 a 0 a la pròrroga amb un gol de Koeman. De fet, he posat al google "gol koeman" i m'han sortit centenars de fotografies i videos d'aquest gol. Com si en Koeman no hagués marcat cap més gol.

PD 2: els que m'esteu preguntant per l'hort, tranquils, aquesta setmana que ve us faré un àlbum de fotografies perquè veieu com creix. Avui (és a dir, ahir dissabte) acabo de posar la xarxa a les tomateres per possibles pedregades.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada