diumenge, 6 de maig del 2012

Cursa Ciutat de Girona (Hipercor)

Avui m'he estrenat en aquesta cursa, ja que no l'havia feta mai. Juntament amb la cursa popular (9,3 km), també hi havia la mitja marató i diverses curses per a la mainada.

Després de fer el tallat al Racó de l'epi i en blas (si, existeix aquest bar) i la foto oficial, hem anat a escalfar-nos una mica (no a base d'òsties, sinó corrent), mentre ens anàvem trobant a amics i coneguts. Finalment, a 2/4 de 10, sortida de la mitja marató i, uns 5 minuts més tard, el tret de sortida de la cursa popular.

El recorregut era totalment urbà (ens trobem a Girona) i la sortida es feia a la carretera de Barcelona, just davant de l'Hipercor. Donaves la volta a l'edifici, tornaves a travessar la ctra. de Barcelona i anaves a buscar el carrer Migdia fins gairebé la rotonda del Decathlon. Aquí començava un tram de pujada (no molt forta però constant), fins arribar al carrer Lluís Pericot, en què giraves a mà dreta per agafar l'Avinguda Montilivi fins al Campus de la Universitat (tornava a tirar cap amunt). Es passava per davant la facultat de Ciències, Politècnica, i tornem a baixar paral.lel a l'Avinguda Montilivi. Després de fer un gir de 180 graus i tornar cap amunt (en diversos trams veies els que anaven a darrera), baixada cap a la rotonda dels Països Catalans, es travessava el riu Onyar, carrer del Carme, plaça Catalunya, carrer de la Rutlla (torna a fer pujada), carrer Migdia i fins a trobar el Caldes de Montbui, que ens tornava a portar directament a l'Hipercor i a l'arribada.

Com ja haureu notat, el recorregut era bastant trenca-cames, perquè hi havia molt pocs trams planers, i dominaven les pujades i baixades, suaus això si.

El resultat? Positiu: 44'19'' en 9,3 km, a un ritme de 4'45'' el quilòmetre, bastant semblant a la cursa dels Esports Parra. El temps meteorològic ha ajudat, atès que estava ennuvolat i no feia gens de calor.

Aquí teniu el recorregut. Quan m'enviïn les fotos, també us les penjaré.

I la setmana que ve, segurament a la Marxa de Sant Gregori.

PD: ja han sortit les classificacions. He quedat en la posició 205 de 917 participants. No està malament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada