dimecres, 30 de maig del 2012

Pastís de formatge amb melmelada de gers

INGREDIENTS:

Per la base:
      - 200 gr de galetes maria (un paquet individual)
      - 100 gr de mantega (o també un raig de llet)

Pel pastís:
      200 gr formatge Philadelphia
      200 gr formatge mascarpone
      2 ous
      75 gr de sucre
      1 iogurt
      100 gr de maizena

Per la cobertura:
      Melmelada de gers (o de la que vulgueu)


ELABORACIÓ:

Primer cal triturar les galetes i barrejar-les amb la mantega fosa, o simplement barrejar-ho amb un raig de llet, fins que us quedi una massa una mica homogènia (tampoc cal que sigui 100% homogènia, això ho deixem pels xefs). Posem la massa dins el motlle i el deixem al congelador perquè es refredi.




Mentrestant, posem tots els ingredients dins d'un bol i els barregem. Jo ho he passat per la batedora perquè acabés de quedar una massa més líquida i sense grumolls.



Un cop tenim la barreja feta, la tirem sobre la base de les galetes i ho posem al forn (que ja haurem engegat al principi), a una temperatura aproximada de 200 graus.



Al cap d'uns 20-25 minuts comencem a punxar la massa amb l'escuradents i quan surti net ja es pot treure.



Es deixa refredar una mica i ja s'hi pot tirar la melmelada de gers i posar-ho a la nevera.


Galeta al fons, el formatge al mig i la melmelada a sobre


Bon profit!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada