Per la base:
- 200 gr de galetes maria (un paquet individual)
- 100 gr de mantega (o també un raig de llet)
Pel pastís:
200 gr formatge Philadelphia
200 gr formatge mascarpone
2 ous
75 gr de sucre
1 iogurt
100 gr de maizena
Per la cobertura:
Melmelada de gers (o de la que vulgueu)
ELABORACIÓ:
Primer cal triturar les galetes i barrejar-les amb la mantega fosa, o simplement barrejar-ho amb un raig de llet, fins que us quedi una massa una mica homogènia (tampoc cal que sigui 100% homogènia, això ho deixem pels xefs). Posem la massa dins el motlle i el deixem al congelador perquè es refredi.
Mentrestant, posem tots els ingredients dins d'un bol i els barregem. Jo ho he passat per la batedora perquè acabés de quedar una massa més líquida i sense grumolls.
Un cop tenim la barreja feta, la tirem sobre la base de les galetes i ho posem al forn (que ja haurem engegat al principi), a una temperatura aproximada de 200 graus.
Al cap d'uns 20-25 minuts comencem a punxar la massa amb l'escuradents i quan surti net ja es pot treure.
Es deixa refredar una mica i ja s'hi pot tirar la melmelada de gers i posar-ho a la nevera.
Galeta al fons, el formatge al mig i la melmelada a sobre
Bon profit!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada