diumenge, 20 de maig del 2012

Suspesa la marxa de la Crosa, doncs a córrer per Girona!!

Quan de matinada he sentit ploure fort, amb trons i llamps, he pensat que la marxa de la Crosa seria impracticable pels corriols. Quan m'he aixecat, he entrat al facebook i ja he vist que s'havia suspès la marxa. Primer llàstima per la suspensió, però també cal felicitar als organitzadors, perquè ho han penjat a les 7h del matí, i aixi la majoria ho hem pogut veure.

I ara que fer??? Algun missatge al mòbil, algun comentari al facebook, i abans de les 8h ja hi havia organitzada una sortida particular amb l'Ermengol, en Jordi Cardona i jo. En David també era a l'hora indicada, però ell ja portava 1 hora i mitja corrent i ha decidit anar cap a casa. Sort, perquè al final hem acabant fent 15 km.

Hem sortit de la rotonda dels Països Catalans i hem agafat el carril bici paral.lel a l'Emili Grahit, hem passat pel Parc Científic, per la Creueta, i cap a Quart. La ruta del carrilet és molt transitada i ens hem anat creuant amb molta gent que corria o caminava. En arribar a Quart, hem deixat el carrilet, hem passat pel costat del pavelló i la piscina i per corriols hem arribat fins al riu Onyar. Aquí hi ha hagut un petit tram amb molt de fang, relliscós, i entre patinades, basses i alguna caiguda, hem estat una bona estona caminant a poc a poc. Després d'aquest tram, hem tornat a agafar el carrilet a l'alçada de Quart. Ara només faltava desfer camí, però com que ens trobàvem bé i volíem una mica de pujada, ens hem desviat cap a l'esquerra fins arribar al GEIEG, dalt de Montilivi. Després tot ja era baixada, per l'Avinguda Montilivi fins una altra vegada a la rotonda dels Països Catalans.

Al final, 15 km amb un temps d'1h38.

PD: no ens ha plogut en cap moment.

Aquí teniu el recorregut

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada