diumenge, 27 de maig del 2012

Marxa Sant Roc de Vilablareix

Com que avui la cursa era a prop de casa, no ha calgut aixecar-me molt d'hora. De seguida he aparcat al costat del pavelló de Vilablareix, m'he inscrit i ja ens hem anat trobant amb la resta de Trankils i coneguts. Una mica d'escalfament, alguns parlant de la tàctica a seguir (llàstima de la gorra, Narcís!!!!!), i esperar a que fessin la cursa dels petits.

Quan passaven uns quants minuts de 2/4 de 9 ha començat la cursa. Els primers metres bona part dels Trankils junts, però a la primera pujadeta ja s'han anat fent grupets. En aquesta marxa es puja a Sant Roc (per això la marxa s'ho diu) i la pujada ja me la sabia perquè l'havíem feta a la cursa dels Bombers. Així que després d'uns primers revolts bastant durs, la pujada es va suavitzant fins arribar a un primer descans on hi havia un avituallament. Després tornàvem a pujar fins arribar a l'ermita (molt guapa), al mig d'un prat però envoltat de bosc, i encara faltava un altre tram de pujada passada la carretera, enmig d'un paratge bucòlic format per una bassa de purins (quan hem travessat el polígon d'Aiguaviva també hi havia un petit tros on fotia una pudor bastant insuportable).

La baixada era guapa pel mig del bosc, però tampoc podies agafar molta velocitat perquè eren corriols (i a vegades ni això). Un cop hem arribat a la carretera que porta a l'Espai Gironès i hem agafat el carril bici, el recorregut ja era més planer. I quan hem girat a l'esquerra per anar ja cap a Vilablareix, hem passat per una zona guapa, travessant una riera, enmig de boscos de ribera.

Al final, un recorregut de 9,83 km i un temps de 52'02''.

Aquí teniu l'enllaç i quan hi hagi fotografies també us les penjaré.

Ja tinc unes quantes fotografies d'avui:






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada