diumenge, 13 de maig del 2012

Marxa de Sant Gregori

Avui tocava Sant Gregori i cap allà he anat. La sortida i arribada era al costat del camp de futbol, he aparcat i he anat a inscriure'm. En tornar cap al cotxe, ja m'he trobat amb en Narcís, la Sílvia, l'Emilio i la Rosario, i poc després l'Ermengol i en David. Així que ja hi érem tots i, per tant, tocava foto. Però no, encara ha arribat un altre Trankil, en Jordi Serra. Ara si, una altra foto i cap a escalfar una mica.

Fent voltes a l'aparcament, quatre estiraments i cap a la sortida. Ràpidament s'han fet uns quants grups de Trankils: en Jordi Serra al davant (ja no l'hem vist més), l'Emilio i jo, després el trio la-la-la (Narcís, David, Armengol), i finalment les noies Sílvia i Rosario. Els primers quilòmetres eren plans, paral.lel al riu Ter, amb bastants trossos de corriols. Cap al quilòmetre 4 hem agafat ja un camí asfaltat, i allà hem vist com en Narcis, en David i l'Ermengol no estaven gaire lluny (ells es pensaven que estaven més aprop, però la distància enganyava). Aquí començava el recorregut a pujar una mica, amb alguna baixadeta, però es feia bé. En arribar al barri de l'Església, però, ha vingut una forta pujada (curta però intensa) que ningú esperava, bàsicament perquè el perfil marcava una pujada suau i constant... i ha estat curta i intensa. Un cop feta aquesta pujada, hem baixat una mica i ja ens hem anat acostant a l'arribada.

Al final, gairebé 10 km en 50 minuts, a un ritme de 5 minuts el quilòmetre. Una samarreta, un bon esmorzar i cap als cotxes.

Aquí teniu el recorregut



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada