diumenge, 24 de juny del 2012

Cursa Ribes del Ter de Fontajau

Després de dormir poques hores (4) i després d'un bon sopar i algun got d'aigua ben ple, m'he aixecat i m'he anat cap a Fontajau, a fer la cursa d'aquest barri que celebren la seva Festa Major.

He aparcat aprop del pavelló i m'he anat a inscriure. De seguida he vist que no hi hauria gaire gent (un centenar més o menys), però el dia (i sobretot l'hora) no és gaire bona. Però bé, hi havia algun crack que suposo que ha guanyat la cursa.

La sortida ha estat al mig de la Rambla Xavier Cugat i hem anat en direcció els Òscar, GEiEG i hem agafat el caminet que voreja el riu Ter. Hem passat per sota el pont de la Barca i el pont de França (no havia passat mai per sota) i hem entrat a les hortes després de passar també per sota el pont de Fontajau. Passant pel costat d'alguna masia que no passaries mai si no fos per aquest tipus de curses, hem arribat fins gairebé l'autopista (Nestle) i aquí hem girat cua i pel carrer nou que han obert paral.lel a la carretera de Sant Gregori hem tornat al pavelló de Fontajau i a la Rambla Xavier Cugat.

Ens han donat una bossa amb una samarreta de cotó (sense cap estampat) i una manteta d'aquelles que et poses als peus quan estàs al sofà a l'hivern. L'únic problema és que l'estampat és una mica florero, així que dubto que el faci servir... També hi havia esmorzar, però encara tenia la coca d'ahir a l'estómac i he preferit marxar cap a casa.

El temps?? 34'28'' en un recorregut de 6,6 km a un ritme de 5'13'' el km.

Aquí teniu l'enllaç

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada