diumenge, 17 de juny del 2012

La Montfullada

Trankils, és la marxa popular de Montfullà, cap cosa guarra.

És la segona vegada que se celebra aquesta marxa i la primera en què hi vaig. L'Ermengol ja l'havia feta l'any passat i ja ens ha avisat que era un trenca-cames. Doncs si, un trenca-cames total.

Érem uns quants Trankils: 3 Jordis (Cardona, Serra, Martorell), Narcís i Sílvia, Ermengol, David i mua (o sigui Jo en francès, o com coi s'escrigui). En Jordi Serra ha començat abans perquè tenia pressa i ja no l'hem vist més. Els altres dos Jordis s'han escapat aviat i la Sílvia ha anat al seu ritme (al final l'hem guanyada per molts pocs minuts, molt bona cursa!!!).

Resumint, ben aviat ens hem quedat amb el grupet format per en Narcís, l'Ermengol, en David i jo. Avui hem decidit anar trankils, trotar i gaudir. I també perquè a part de les contínues pujades, els corriols, camps de conreu i boscos tampoc ajuden a marcar un ritme ràpid. Però la cursa ha estat molt guapa, enmig dels boscos, algun fondal de riera molt fresc (i perillós pel terreny).

Ben aviat hem arribat a Bescanó, pel cementiri, i després hem girat en direcció Estanyol, encara que no hem passat pel poble. Després del primer avituallament, en David ha decidit fer la curta, així que hem quedat el trio ENA (Ermengol-Narcís-Àngel), o també NAE, NEA, ANE, AEN... com vulgueu. En una de les baixades, en Narcís ha tingut un petit problema, ja que se li han caigut i desmuntat les ulleres. Hem estat una estona buscant "una cosa blanca allargada" que al final no hem trobat. Continuàvem pujant i baixant i en una de les pujades l'Ermengol s'ha despenjat una mica i hem acabat fent la cursa en Narcís i jo. També hem tingut temps de perdre'ns durant un moment (just abans d'arribar a Sant Roc), perquè no hem vist una cinta dalt d'un marge. Però tot s'ha solucionat, i al final hem arribat a Montfullà una altra vegada.

Temps: 1h52'44 en 15,57 km i a un ritme de 7'17''. Una cursa que ha servit de molt bon entrenament.

Aquí teniu l'enllaç del recorregut i unes quantes fotografies:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada