divendres, 1 de juny del 2012

Pa de pessic

Moltes postres tenen com a base el pa de pessic. Jo no n'havia fet mai cap, sinó que feia la coca de iogurt i hi posava una mica de menys de farina i quedava més flonja. Però no era el mateix...

Avui m'he decidit a fer un pa de pessic i, la veritat, conté els mateixos ingredients que la coca de iogurt menys el iogurt.

Ingredients:
3 rovells d’ou i 3 clares per separat
1 ou sencer     
130gr de sucre 
80gr  de farina
20 gr de Maizena
raig d'anís

En primer lloc, es bat a punt de neu les 3 clares i es va afegint poc a poc 80 gr de sucre. Un cop muntades, es deixen a part.


En segon lloc, es baten els 3 rovells d'ou i l'altre ou sencer, juntament amb els 50 gr de sucre. Un cop estan ben barrejats, s'hi afegeix la farina, la maizena i el llevat amb un colador pq agafi aire. 


En tercer lloc, s'afegeix les clares a punt de neu i es continua barrejant tot i s'afegeix finalment l'anís.


Un cop tenim tota la massa ben homogènia, ho posem en un motlle i al forn a uns 180º durant uns 20 minuts.


El resultat????







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada