Moltes postres tenen com a base el pa de pessic. Jo no n'havia fet mai cap, sinó que feia la coca de iogurt i hi posava una mica de menys de farina i quedava més flonja. Però no era el mateix...
Avui m'he decidit a fer un pa de pessic i, la veritat, conté els mateixos ingredients que la coca de iogurt menys el iogurt.
Ingredients:
3 rovells
d’ou i 3 clares per separat
1 ou sencer
130gr de sucre
80gr de
farina
20 gr de Maizena
raig d'anís
En primer lloc, es bat a punt de neu les 3 clares i es va afegint poc a poc 80 gr de sucre. Un cop muntades, es deixen a part.
En segon lloc, es baten els 3 rovells d'ou i l'altre ou sencer, juntament amb els 50 gr de sucre. Un cop estan ben barrejats, s'hi afegeix la farina, la maizena i el llevat amb un colador pq agafi aire.
En tercer lloc, s'afegeix les clares a punt de neu i es continua barrejant tot i s'afegeix finalment l'anís.
Un cop tenim tota la massa ben homogènia, ho posem en un motlle i al forn a uns 180º durant uns 20 minuts.
El resultat????
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada