diumenge, 7 d’octubre del 2012

Marxa de Palol de Revardit

Aquesta marxa és una de les més ben organitzades. Tot i la multitud que hi va, segurament rondant els 1.000 participants, l'organització ho fa molt bé: no hi ha cues a les inscripcions, et donen els obsequis abans de sortir, els aparcaments estan controlats pq els cotxes aparquin en fileres... I un bon esmorzar. A més, els obsequis són variats: una tovallola de dutxa, un buf, una llanterna petita, i altres obsequis d'Haribo (com una bossa de llaminadures). Tot això, per només 6 euros.

Poc més de les 8h he arribat al pavelló de Palol, al costat de l'autovia de Banyoles. Després ha arribat en David, hem escalfat una mica, ens hem fet la foto de rigor i cap a córrer. De seguida hem atravessat l'autovia i ens hem enfilat cap al poble de Palol, per pistes de terra. Puges i baixes constants, fent que no puguis agafar ritme. Un cop arribats al poble, una altra pujada fins arribar al punt més elevat. A partir d'aquí han vingut uns quants quilòmetres de baixada (tornant a travessar l'autovia) fins al segon avituallament. D'aquí fins gairebé al final, tornaven les pujades, hem passat pel poble de Rabós de Terri fins agafar un camí asfaltat que ens ha portat al final.

El recorregut ha estat d'11,970 km i els he fet en 1h04'23'', a un ritme de 5'22 el quilòmetre i un desnivell positiu de 188 metres.

I la setmana que ve, la mitja marató de Roda de Ter. Però abans, el clàssic Barça-Madrid d'aquest vespre.

Us deixo l'enllaç de la cursa.

2 comentaris:

  1. quina va ser la classificacio de tots o on la puc trobar?

    ResponElimina
  2. em sembla que no hi havia classificacio. El meu temps era del crono que portava

    ResponElimina