dimecres, 26 de desembre del 2012

Crònica de la Sant Silvestre de Riudellots

El dia de Sant Esteve hi ha vàries curses prop de casa, com poden ser la de Llagostera o la de Riudellots de la Selva. 

Com l'any passat, avui he anat a Riudellots de la Selva. Primer, però, he parat taula a casa, així quan torni de la cursa ja no tindré tanta feina pel dinar.

Així que, un cop feta una feina, a fer el tallat a la Crosa i cap a Riudellots. Quan he arribat, m'he trobat amb en Llucià i la seva família i m'ha comentat que en Narcís ja estava fent una volta al recorregut per escalfar i acumular quilòmetres per la marató de les Vies Verdes. He anat a recollir el dorsal i l'armilla i he anat a fer una volta a veure la cursa dels més petits. Un cop he acabat, he tornat al cotxe i m'he trobat amb l'Ermengol que anava a buscar el dorsal. L'he acompanyat, hem xerrat una estona i ens hem anat a canviar-nos. Després ja he vist en Narcís, en Jordi Cardona, en David Ros, l'Oriol, en Lluis Lacomba i d'altres. Hem fet unes quantes fotos de rigor (sense tots, perquè avui estàvem una mica desperdigats) i a escalfar una mica. Hem enfilat cap a la sortida, amb el presi davant de tots per sortir a la foto, mentre que els altres ens posàvem cap al mig. 

Han donat el tret de sortida i endavant!!! Aquesta cursa és bastant dura malgrat ser només de 7 quilòmetres. Els dos primers quilòmetres passem pel polígon industrial, amb unes quantes pujades. Un cop deixem el polígon, baixem cap al pavelló i creuem la carretera enfilant cap al carril bici paral.lel al riu Onyar. Malgrat ser planer, la velocitat sempre és alta. Avui no feia vent, així que no hi havia cap entrebanc imprevist. He anat veient en Narcís tota l'estona a davant, però he anat fent a ritme de 5' el quilòmetre. Un cop arribàvem una altra vegada al poble, creuàvem la carretera pel pas inferior (algú ha pogut creuar la carretera per dalt, com el presi, estalviant-se uns quants metres i alguna patinada, ja que el pas era molt humit i relliscava molt). Finalment, una última pujada curta però intensa fins arribar a la meta.

Després, una bona xocolata desfeta amb coca i ràpid cap a casa a acabar de preparar els canelons.

El recorregut ha estat de 6.88 km amb un temps de 35'56''. Aquí teniu l'enllaç

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada