diumenge, 16 de desembre del 2012

Cursa solidària Marató per la Marató de TV3

Avui, dia de la Marató de TV3, a Girona fa uns anys que organitzen una cursa solidària, concretament una Marató. Es tracta d'un circuit d'1,1 km amb sortida al carrer Santa Clara, girem pel carrer Nou, Jaume I fins a la plaça Indepedència i tot el carrer Santa Clara.

Hi ha uns quants corredors que fan una marató (37 voltes més una més curta) i la resta fem el que podem. A 2/4 de 9 ens hem trobat uns quants Trankils a un bar de Girona per fer petar la xerrada. Déu n'hi do la representació: en Narcís, la Sílvia (encara que treballava avui ha vingut a veure'ns una estona), l'Emilio, la Rosario, en David Ros, l'Ermengol, en Xavi Barnils, en Jordi Serra, en Llucià. 

Després d'inscriure'ns, hem escalfat una mica i el tret de sortida. Explicar el recorregut seria una mica inútil. Destacar només que a mesura que anàvem corrent cada vegada hi havia més gent per aquests carrers, sobretot perquè avui tot és obert i molta gent anava a comprar a les botigues. Ha estat un bon entrenament per acumular quilòmetres amb la vista posada (o no) en la Marató de les Vies Verdes de finals de febrer.

Al final, he corregut 20,18 km en 1h54'47 a un ritme de 5,41 min/km.

Aquí teniu l'enllaç.

Per cert, s'han recaptat 2.690,70€ en aquesta cursa. Moltes felicitats a tota l'organització!!!

I suposo que tindrem moltes fotografies perquè hi havia nombrosos fotògrafs oficials i no oficials.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada