dilluns, 31 de desembre del 2012

Cursa Sant Silvestre Girona

Quan falten poques hores per acomiadar l'any, gairebé 2.000 persones hem anat a córrer la Sant Silvestre de Girona. La sortida ha estat al pavelló de Fontajau, amb molt bon ambient.

A les 18h en punt, petard i tots a córrer, bé, almenys els de davant. Avui m'he posat a darrera de tot perquè ahir vaig fer 15 km i no volia fer-la al màxim. He vist que havien ampliat el carril per travessar el pont del Ter (ocupant els dos carrils) i, per tant, ja no hi havia perill del col.lapse de l'any passat. Per això he decidit sortir de darrera de tot. He anat avançant gent contínuament, alguns disfressats i d'altres amb el gorro del pare noel que regalava l'organització. Després de travessar el riu Ter, agafàvem el carrer Caterina Albert fins arribar al carrer Santa Eugènia i cap al barri vell. Aquí els carrers tornaven a ser estrets i era més difícil córrer bé. Però l'ambient al carrer Nou i al pont de Pedra era molt guapo, amb molta gent aplaudint. Després de passar per davant de l'Ajuntament, hem agafat el carrer Ciutadans, el cul de la lleona i fins la pujada a Montjuic, on hem girat cap a l'esquerra per anar cap a la Devesa, el pont de la Barca i la rambla Xavier Cugat, i arribar finalment a Fontajau.

Malgrat haver d'anar avançant a gent, passar per sobre les voreres o agafar els revolts pel costat exterior, m'he trobat molt bé, i al final he pogut augmentar el ritme.

Finalment, 24'19 en 5 km. Aquí teniu l'enllaç.

Bon any 2013 a tots!!!!!!!!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada