diumenge, 29 d’abril del 2012

Crònica 10 km Empúries

Avui s'ha celebrat la única marató de les comarques gironines, juntament amb una mitja marató i els 10 km. Això ha fet que des de bon matí hagi hagut un molt bon ambient dins les ruïnes d'Empúries. Agafat el pitrall, el xip i la bossa-obsequi (samarreta, pot d'anxoves i propaganda), cap a canviar-se i escalfar.

La marató i la mitja tenien la sortida a les 8h30, mentre que els 10 km a les 8h45. Finalment, les curses llargues s'han endarrerit una mica, però la de 10 no. La sortida és a través d'un passeig bastant estret i això ha fet que no hagi pogut agafar ritme; de fet, el primer quilòmetre l'he fet a 5'30''. Després en els quilòmetres següents he augmentat el ritme (4'30''-4'40'' el km) per poder avançar a la gent. Però avui les sensacions no han estat tant bones (segurament perquè les cames encara noten la mitja d'Olot de la setmana passada i perquè tinc una mica de mal coll), així que he anat suau sense apretar, arribant al final amb 48'22'', en un recorregut que no arribava als 10 km (9,8 m'ha marcat el rellotge) a un ritme de 4'55'' aproximadament. A l'arribada, beguda, uns quants estiraments i cap a casa.

Aquí teniu el recorregut. Suposo que des de l'organització penjaran fotos i les classificacions. Quan les tingui ja us les penjaré.


1 comentari:

  1. Dins de la bossa obsequi també hi havia uns guants molt xulos. Per fi un regal novedós!!

    ResponElimina