diumenge, 15 d’abril del 2012

Crònica Esports Parra

Avui era un dia especial perquè era la primera cursa de 10 km "oficial" que feia. Havia fet la mitja marató de Banyoles (amb molt bon resultat), alguna de 10 (Santa Eugènia), i la del Carrer Nou a la tardor. Però la d'Esports Parra és segurament la cursa de 10 km per excel.lència de Girona i de sobres la més ben organitzada.

A més, avui hem estrenat samarreta del club Trankils (gràcies Narcís!!!) i sembla que ha portat molta sort, perque en general hem fet molt bons temps (sobretot en Jesús que ha baixat dels 40 minuts).

Després de la foto de grup davant del Carlemany, escalfar una mica i començar la cursa. Hi havia dos globus que marcaven ritme de 45' i 50'. Com sempre passa, jo estava entremig, i no he volgut arriscar a seguir el de 45' per por de petar. Així que he començat a ritme de 4'45'' aproximadament, per poder arribar amb un temps al voltant dels 47'30''.

Però de seguida he vist que podia apretar una mica més, al voltant de 4'40'', i algun quilòmetre per sota. La frontissa del Güell (encara que llarga) no l'he trobat molt pesada, potser pq he seguit en Llucià de Trankils que m'ha servit de gran ajuda. Un cop a la plaça de Salt i carrer Oviedo he apretat més (ritmes de 4'35'') per poder fer una bona marca.

Al final, 46'00'' (no he volgut baixar de 46 minuts per tenir un al.licient extra a la propera cursa de 10 km) a un ritme de 4'41.

Us poso una foto que m'ha fet en Carles Fages (que no l'ha feta però me l'he trobat a la plaça de Salt fent de periodista). Quan rebi altres fotografies ja us les posaré. També us adjunto l'enllaç del recorregut


2 comentaris:

  1. Moltes felicitats, si continues així en poc temps faras millor marca que el teu germà, en Jesús... De la foto la millor de les que he fet i en Jesús no el buscava amb aquesta camiseta i l'he vist tard...

    ResponElimina
  2. no vagis tant ràpid. Ni és la meva intenció ni tampoc ho veig gaire plausible. Gràcies per la foto

    ResponElimina