diumenge, 1 d’abril del 2012

Resum meteorològic Març 2012 Sant Dalmai

Ja hem entrat al mes d'abril i, per tant, cal fer un resum del què ha passat a Sant Dalmai durant el mes de març pel que fa a temperatures, precipitacions i altres cosetes.

En general, el mes de març ha estat un mes amb unes temperatures una mica per sobre de la mitjana i unes precipitacions per sota la mitjana.

La temperatura mitjana mensual ha estat de 10.7ºC (sis dècimes per sobre la mitjana), encara que el mes va començar amb unes temperatures més fredes, i ha estat aquests últims dies quan hem tingut unes temperatures molt més elevades, cosa que ha fet pujar la mitjana.

La temperatura més alta enregistrada ha estat de 25.8ºC el dia 30 (divendres passat), mentre que la mínima més baixa ha estat de -1.4ºC el dia 6. Parlant de glaçades, aquest mes de març encara ha glaçat 3 dies (tots en la primera setmana de març).

Pel que fa a les precipitacions, ha estat un mes bastant sec, amb 30,5 litres, quan la mitjana és de més de 50 litres. Aquestes pluges es van concentrar en els dies 21 i 22. Si ens referim al 2012, portem 51 litres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada