diumenge, 9 de setembre del 2012

Makisada Sils

Avui tocava Sils, amb la Makisada, una cursa organitzada pels Makis de Sils, amb un recorregut de 26 km pels més valents, i un de 12'6 pels altres, o sigui, per la majoria.

La sortida ha estat al pavelló, amb lavabos, dutxes, bar, en definitiva, un molt bon lloc. Avui la representació de Trankils estava formada per l'Ermengol, en David, en Jordi Martorell, en David Ros i jo mateix. Faltava el presi, aixi que a la propera cursa li tocarem el crostó!!!! 

Aquí teniu la foto oficial davant del bar:


Després d'escalfar una mica, hem anat a la sortida, ens han explicat una mica el recorregut i cap a córrer!!

El recorregut ha estat prou bé, amb pocs trams planers i contínues puges i baixes. Això feia que si sorties massa depressa ho paguessis al final. Així que jo m'ho he agafat bastant tranquil, a més, dimarts hi ha la cursa de la Diada a Girona que són 12 km més. Amb l'Ermengol hem anat fent camí, primer anant cap a Vallcanera, amb alguna pujadeta forta i després tornat i desfent bona part del camí. Al final de tot, enmig de pollancres, enganxàvem amb els que feien la cursa llarga i que havien començat una hora abans (a les 8h). A part d'algun tram en corriol, la major part ha estat per camí ample. I malgrat que estava mig ennuvolat, feia molta xafogor i hem arribat ben suats i amb la samarreta ben xopa. Per tant, hem tingut l'esmorzar ben merescut.

El recorregut ha estat de 12'7 km i amb un temps d'1h12'33 a un ritme de 5'43'' i 100 metres de desnivell positiu.

Aquí teniu el recorregut

I la propera ja és el dimarts, amb la cursa de la Diada a Girona. I diumenge que ve, Sant Hilari... No parem!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada