diumenge, 16 de setembre del 2012

Marxa dels Sants Metges de Sant Julià de Ramis

En un dia força emboirat i humit, ben d'hora ja érem a Sant Julià de Ramis per fer la XXXII marxa dels Sants Metges, una ermita que hi ha al costat del castell de Sant Julià, un lloc que veus moltes vegades passant per l'autopista o la variant de Girona, però que normalment no hi vas. Doncs avui hi hem pujat.

Una cursa amb poca gent, uns 200 més o menys, i la majoria caminadors. Dels Trankils n'érem bastants i segur que hem quedat primers pel que fa a equips: Narcís, Sílvia, Emilio, Rosario, Àngel, David Ros, Jesús, David, Jordi Martorell, Jordi Serra i el seu germà.




Una mica d'escalfament en pujada, un borratxo que corria per allà i cap a la sortida. Després del coet, tots a córrer!!! I la gran sorpresa ha estat en Narcís, que s'ha posat ràpidament al capdavant, i ràpidament l'hem avançat tots, no fos cas que s'ho creiés. Tot s'ha anat posant en ordre, amb el trio davanter (Emilio, Jordi Serra i Jesús, per ordre d'edat), i tota la resta darrera. Com que els primers quilòmetres eren planers tirant a baixada, almenys jo he anat veient a tots els membres uns quants quilòmetres. De fet, fins al km 4 era de bon fer. A partir del 5, començava la pujada, suau, que podies anar fent. Però cada vegada el camí es feia més costerut, zigzaguejant, i aquí ja he caminat a trossos. Finalment, agafàvem la carretera i arribàvem a l'ermita dels Sants Metges, on hi havia un avituallament. A partir d'aquí, sempre en asfalt, ja era baixada (amb alguna pujadeta en un primer tram), passàvem pel costat del castell de Sant Julià, i a partir d'aquí, 1,5 km de baixada ràpida que ens portava fins a l'arribada.

Ha estat una cursa intensa, perquè al principi he apretat bastant, la pujada era intensa, i la baixada també apretaves. De fet, he fet el rècord del quilòmetre en 3'58'' (de baixada, òbviament), i m'he quedat a 40 metres de fer el rècord dels 12 minuts (test de cooper), amb 2,66 km fets.

En arribar, coca i xocolata desfeta, xerrem sobre la cursa, comentem amb en Jordi Martorell que la pujada suau no sé on l'ha vista (ell havia fet el recorregut aquesta setmana, i abans de la sortida ens ha comentat que la pujada era suau i constant...). També hem estat parlant sobre la setmana que ve, en què hi ha una cursa gratuïta a Cassà de la Selva i la marxa de Monells. Sembla que ens dividirem, uns quants anirem a Monells i d'altres a Cassà. Així la representació dels Trankils serà més extensa.

Fet i fet, he fet 44'55'' en 8,24 km a un ritme de 5'27'' i un desnivell positiu de 170 metres.

Us deixo l'enllaç


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada