diumenge, 23 de setembre del 2012

Marxa de Monells

Quan encara fosquejava, he arribat a Monells a fer la marxa popular. He aparcat a peu de carretera i he enfilat cap a les inscripcions, però encara no hi havia res muntat i he esperat una estona. Llavors ja ha arribat en Jesús i ens hem inscrit. Com que vèiem que era una marxa molt popular i que encara faltaven uns 20 minuts per a les 8h, hem decidit anar a canviar-nos i començar abans, així acabaríem abans. I així ha estat. Encara que el cel estava bastant tapadot, feia molta xafogor i hem acabat amb la samarreta ben suada.

Cap a 3/4 de 8, hem començat a córrer. Sempre cap al sud, en direcció Sant Sadurní de l'Heura, hem anat per camins forestals que en Jesús es coneix una mica perquè hi va a córrer sovint, algun tram enmig de camps i amb nombroses masies abandonades. Hem atravessat unes quantes vegades la carretera que porta a Santa Pellaia, amb un recorregut poc planer, amb pujades i baixades no molt fortes que podies anar fent. Xerrant xerrant, han anat passant els quilòmetres i els avituallaments, sent els primers. Hem passat pel molí d'en Frigola, un pou de calç, i hem reculat fins arribar a Sant Sadurní de l'Heura. L'hem travessat pel mig, amb estelades penjades als balcons, i després ja ha arribat un tram de baixada que ens ha portat a Monells una altra vegada. Com que no ens havia avançat ningu corrents, ens hem parat al meu cotxe, hem fet uns quants estiraments i quan hem vist que ja passaven gent corrent, hem anat fins a l'arribada, on hem recollit un buf, un entrepà de botifarra i aigua. Hem tornat a anar als cotxes i cap a casa.

El recorregut ha estat de 12,54 km, amb un temps de 1h11'18'' a un ritme de 5'41'' i un desnivell positiu de 195 metres. Aquí teniu l'enllaç de la marxa.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada