diumenge, 25 de febrer del 2018

Avui ha tocat suar més de l'esperat, però una altra victòria de l'Uni Girona.

La visita de l'Uni Girona a la pista del penúltim classificat feia entreveure que la victòria de l'Uni seria fàcil, però no ha estat així. La primera cistella no ha arribat fins al minut 4, i en el primer quart només hem fet 6 punts, el quart menys anotador de la temporada. No teníem gens d'encert en el tir exterior, i a dins no teníem bones situacions. En canvi, el joc interior del Campus Promete sí que funcionava, malgrat la lesió de Leslie Knight en el primer minut de partit.

En el segon quart, hem reaccionat als últims minuts, gràcies a Mendi, i hem arribat al final amb un 30-27. Malgrat el joc, en cap moment veies que el partit perillés; només faltava que l'equip tingués més encert i apretés en defensa.

Els primers minuts del tercer quart han sigut un intercanvi de cistelles, però l'Uni s'ha posat en zona i el partit s'ha acabat. El Campus Promete s'ha ofuscat, i l'Uni ha pogut començar a córrer, Nicole Romeo ha fet uns quants triples, i Núria Martínez donava joc com i quan volia. Rosó Buch ha fet 7 punts seguits (2 contraatacs i un triple), i l'Uni se n'ha anat de 10 (50-60). El resultat final, 58-71, fa que l'Uni segueixi en la segona classificació, i ara, cap a Istanbul a l'anada dels quarts de final de l'Eurocup Women, dimecres contra el Galatasaray.

Mendi ha sigut la màxima anotadora, amb 16 punts, però Núria Martínez ha sigut la gran protagonista, amb 27 punts de valoració: 4 punts, 16 rebots i 17 assistències.

I juntament amb l'equip, també han viatjat uns quants seguidors de la nova penya de l'Uni, els GirUNIns. I el proper viatge, a la Seu, segur que seran molts més.