divendres, 9 de febrer del 2018

Les estadístiques de les jugadores de l'Uni Girona a meitat de temporada

Quan ja estem a la segona volta de la Lliga Femenina i encarem els tres últims mesos de competició, l'Uni Girona és l'equip més anotador, amb 78.5 punts per partit i el màxim rebotejador amb 39.3 per partit.

Si ens centrem amb les jugadores, aquí teniu les principals estadístiques després de 18 partits (els valors són per partit). Traoré i Romeo han jugat 17 partits, Laura Roig 11 partits i Núria Bagaria 4.

Núria Martínez: 28 minuts, 9 punts, 3.7 rebots, 4.1 assistències, 12.8 de valoració. 42% tirs de 2, 40% tirs de 3 i 72% tirs lliures. És la jugadora que juga més minuts. Es nota la seva àmplia experiència, i sap quan ha de donar joc i quan s'ha de posar l'equip a sobre i anotar.

Magali Mendy: 21.8 minuts, 9 punts, 4 rebots, 1 assistència, 9.8 de valoració. 43% tirs de 2, 43% tirs de 3 i 82% tirs lliures. Una de les revelacions de la lliga (jugava a la Segona Divisió francesa). Elèctrica, ràpida, amb un contraatac letal i molt bon encert de cara a cistella.

Rosó Buch: 22.3 minuts, 6.1 punts, 2.5 rebots, 2.6 assistències, 6.2 de valoració. 46% tirs de 2, 26% tirs de 3 i 81% tirs lliures. Els números no mostren tot el que dóna la capitana. Ben conjuntada amb la Núria, sap quan parar el partit o posar-lo a 100, amb assistències mirant a l'altre costat i anotant triples a l'últim segon.

Astou Traoré: 22.3 minuts, 12.3 punts, 2.9 rebots, 0.8 assistències, 11.2 de valoració. 54% tirs de 2, 44% tirs de 3 i 92% tirs lliures. Excel.lent tiradora, en molts partits sembla que no ha jugat, però mires les estadístiques i no falla gairebé mai.

María Conde: 18.5 minuts, 7.4 punts, 3.7 rebots, 1.6 assistències, 8.6 de valoració. 45% tirs de 2, 34% tirs de 3 i 71% tirs lliures. Ha anat de menys a més, molt lluitadora, tant en defensa com en atac.

Kristina Alminaite: 14.8 minuts, 4.9 punts, 5.4 rebots, 0.2 assistències, 6.7 de valoració. 44% tirs de 2, 0% tirs de 3 i 67% tirs lliures. Malgrat ser la jugadora més alta de la lliga, li costa imposar-se dins la zona. Amb més agressivitat i més puteria, aconseguiria molts més punts.

Nicole Romeo: 22.6 minuts, 8.2 punts, 2.4 rebots, 2.3 assistències, 8.5 de valoració. 47% tirs de 2, 36% tirs de 3 i 91% tirs lliures. Els seus triples en moviment i la titularitat en els partits de copa o Eurocup demostra la confiança que té l'entrenador en ella.

Shante Evans: 20 minuts, 7.9 punts, 4.9 rebots, 1 assistència, 7.9 de valoració. 49% tirs de 2, 0% tirs de 3 i 70% tirs lliures. Una roca. Troba espais tant en atac com en defensa movent el seu cos.

Nadia Colhado: 25 minuts, 12.6 punts, 8.7 rebots, 0.6 assistències, 16 de valoració. 56% tirs de 2, 0% tirs de 3 i 71% tirs lliures. És la mestressa de la pintura, amb un tir de 4-5 metres molt bo. La millor anotadora, rebotejadora i en valoració de l'equip.

Laura Roig: 7.2 minuts, 2.9 punts, 1.4 rebots, 0.7 assistències, 3.4 de valoració. 60% tirs de 2, 44% tirs de 3 i 89% tirs lliures. Quan surt a pista demostra el seu caràcter, imprimint rapidesa i no es talla amb ningú.

Núria Bagaria: 2.7 minuts, 0 punts, 0.25 rebots, 0 assistències, 0 de valoració. 0% tirs de camp. Ha pogut jugar 10 minuts de moment, un triomf per ella a la seva edat. Compagina amb el GeieG-Uni.