dilluns, 26 de febrer del 2018

Nevada/enfarinada bastant general a l'interior de Girona

A partir del migdia ha començat a ploure i la temperatura s'ha desplomat. A Sant Dalmai, la màxima ha estat de 10.6 a les 12h del migdia, i a les 17h ja estava per sota els 3 graus i ha començat a nevar. Ha arribat a enfarinar teulats i el terra, ha durat un parell d'hores i des de llavors van caient flocs despistats. Ha nevat i quallat a Amer, Anglès, Santa Coloma de Farners, Brunyola, Sant Hilari Sacalm, Arbúcies, i a Girona han caigut flocs cap a les 20h, però molt dèbilment.

A la Garrotxa, Osona, Guilleries, la neu també ha caigut i amb més ganes, i ja hi ha problemes en diverses carreteres.

Durant la nit pot continuar nevant molt dèbilment, i demà hi hauria d'haver una treva, a excepció de l'extrem sud de Tarragona i terres de l'Ebre, on podia ploure amb una cota aproximada de 200-400 metres. A partir de la tarda-vespre, les precipitacions tornarien a generalitzar-se (a les comarques gironines arribarien més de cara a la matinada de dimecres) amb una cota de neu que aniria de cota zero fins al matí de dimecres, quan pujaria a 400 de cara a migdia i 1000 a la tarda. 

Per tant, fins dimecres al matí hi ha possibilitats de nevades, però ràpidament es convertiria amb aigua; i sembla que la precipitació podria ser bastant generosa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada