dilluns, 5 de febrer del 2018

Victòria clara de l'Uni Girona abans de l'aturada

Ahir l'Uni Girona va guanyar clarament a l'Araski, 87-50, en un partit on ja des del principi es va veure la gran diferènia entre els dos equips. Però a més, l'actitud de les jugadores gironines en què van jugar ja es veia a venir el resultat final.

Un domini clar de les jugadores interiors de l'Uni, que van agafar més rebots que tot l'equip rival, una Mendy que corre més que el correcaminos, una María Conde que cada vegada està més fina (i a més, fent una assistència a Alminaite d'esquena a cistella), i una Núria Rodríguez i Rosó Buch que continuen brillant. A més, Èric Surís va poder fer rotacions àmplies i la jugadora que va jugar més minuts va ser la Rosó amb 26 minuts.

Traore va ser la màxima anotadora amb 21 punts, Colhado en va fer 14 i Conde 12. Alminaite es va fer un fart d'agafar rebots (9), mentre que Colhado i Evans en van agafar 8 i Mendy 7.

Per part de l'Araski, només Tudanca amb 17 punts va brillar, ja que Roselis Silva, que ens va fer patir molt l'any passat a les semifinals de la copa, ahir només se la va veure de manera puntual.

L'Uni Girona va agafar 52 rebots, rècord de la temporada.

I ara, una setmana de descans a excepció de Conde i Evans que van amb Espanya i Eslovènia a jugar partits de seleccions. Una setmana de descans ben merescuda per les jugadores.