dijous, 1 de febrer del 2018

L'Uni Girona fa història i es classifica pels quarts de final de l'Eurocup Women

L'Uni Girona ja ha superat el llistó de l'any passat i ha aconseguit, de moment, la millor classificació en una competició europea.

Semblava que el partit de tornada hauria de ser molt més dur, amb una pista que deien que era molt sorollosa, però en veure l'ambient abans del partit, vam poder veure com la pista era mig buida i només uns quants cridaven darrera la banqueta local.

Malgrat el 8-2 inicial del Virtus Eirene, l'Uni Girona li va tornar amb un parcial de 0-10 i l'eliminatòria es va acabar. Les jugadores gironines jugaven concentrades, fent el seu joc, i malgrat alguna reacció local (es van posar davant del marcador al segon quart i també al tercer), l'Spar Citylift Girona es va imposar en tot moment.

Com sempre, magnífica Nadia Colhado amb 18 punts i 8 rebots (va acabar amb un trau al cap i algun punt més), Traoré continua fina i, en general, tot l'equip va estar al seu nivell.

I ara què?

Demà divendres hi ha el sorteig dels quarts de final. Els 4 equips que sobreviuen de l'Eurocup i els 4 equips de l'Eurolliga classificats en la posició 5-6 dels dos grups s'encreuaran. És sorteig pur, amb avantatge de camp per l'equip de l'Eurocup si juga contra un d'Eurolliga, i si provenen de la mateixa competició, el millor classificat.

Els equips que podrien ser rival de l'Uni Girona són:

El vencedor de l'eliminatòria que es juga avui Mersin (Turquia) vs Carolo (França), amb avantatge de 8 punts pel Mersin.
Venècia (Itàlia)
Hatay (Turquia)
Perfumerías Avenida (Espanya)
Villeneuve (França)
Orenburg (Rússia)
Galatasaray (Turquia)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada