dimecres, 28 de febrer del 2018

Cop de puny de l'Uni Girona a la taula de l'Eurocup Women

Les informacions dels diaris d'avui enfocaven el partit amb l'objectiu d'arribar al partit de tornada amb aspiracions de classificar-se. Vist el partit, l'Uni Girona pot classificar-se per les semifinals si manté la concentració i totes les jugadores aporten el que saben.

El Galatasaray té molts noms que han jugat a la WNBA, i òbviament a l'Eurolliga, però avui només Quigley, amb 24 punts, ho ha demostrat. La coralitat de l'Uni Girona ha fet que un equip hagi guanyat a un conjunt de jugadores.

La primera meitat ha anat a ratxes, sempre amb avantatges del Galatasaray, però els triples de la Rosó Buch al primer quart, i Traoré al segon, han fet que s'arribés al descans amb un 34-35 favorable a les gironines. L'Uni dominava el rebot, però les pèrdues i un poc encert de tir, feia que l'Uni no es trobés molt còmode.

La segona meitat, però, l'Spar Citylift ha pogut controlar millor el partit, i amb un 11/22 en triples i una Nadia Colhado amb 14 rebots, ha fet que al final la victòria fos per l'equip català, 62-65.

Una renda de 3 punts que s'haurà de defensar dimecres que ve a Fontajau.

Traoré am 18 punts i Rosó Buch amb 13 han sigut les màximes anotadores de l'Uni, mentre que Quigley amb 24 ho ha sigut del partit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada